Announcement

Assalamualaikum & Gud moning semua..

Lama betul tak update blog kesayangan saya nih. Nanti mesti ingat saya dah tak aktif ke apa..alahai dari hujung tahun 2014 aritu sampai ler ke bulan Februari ni dah nak masuk Raya Cina dah pon, barulah rasanya boleh bertenang2 sket..

Dari sekecik2 hal hinggalah ke sebesar2 hal, semua kena settlekan sendiri anak beranak...uruskan anak2 ke sekolah, KAFA, transit hinggalah yg paling kecik sekali nak masuk 8 bulan nih hantar ke taska. Rasa macam dah tak cukup kaki tangan.

So, ibu2 kawan2 semua kalau rasa rindu kat saya say hi jek kat sini, sesiapa yg memerlukan barangan untuk diri sendiri terutamanya bengkung moden tu, boleh jek terus wassup saya, Umma Lacto nanti dalam masa terdekat ni saya akan restock semula banyak2 yea. Memang dapat feedback yg baik sekali dari mereka yang dah merasainya! Suka suka suka..sesapa nak try pasni boleh jek rojer2 saya yea..tungguuuu!

Okay, pasni kita akan selalu hadap laptop utk update apa2 perkembangan terkini okay.

Tqtqtqtq


CONTACT US

Sebarang pertanyaan, sila hubungi kami di :

Pinkytoots Resource
Presint 17, Putrajaya.

H/P & Whatsap : +017 674 7648
Email : pinkytoots1@gmail.com

Kami berharap semua produk yang ditawarkan disini dapat memberi manfaat kepada semua ibu dan bayi anda!
Sekiranya ada sebarang cadangan untuk menambahbaik perkhidmatan kami, cadangan anda amat dialu-alukan. Hantarkan cadangan anda ke email kami.

Jangan lupa untuk mengikuti perkembangan terkini Pinkytoots di :

FB Page : Pinkytoots Club House (Please 'LIKE')
FaceBook : Aslinda Lyndas ( Add as Friend )
 
Copyright © Pinkytoots | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in